Direktlänk till inlägg 13 maj 2014

Jimmie Åkesson till hudik, folket skriker.

Av simu - 13 maj 2014 20:26

På fredag ska Jimmie Åkesson från Sverigedemokraterna komma till hudik och hålla tal. Så klart så har det redan bildas grupper hit och dit på Facebook då man ska samlas och gå endast ska gå dit för att bojkotta. Då tycker jag är inte det lika illa som att predika om rasism? Alla får tycka vad man vill om saker och ting men försök inte pracka på mig vad ni tycker, vad jag tycker om saker kan jag avgöra själv. Kommer säkerligen bli kallad fetaste rasisten i hudik efter det här men det skiter jag i, jag vet vad jag är och det är vad som räknas.
Är man så mycket bättre om man står och kasta ägg och dylikt som folk verkat gjort på alla andra ställen Åkesson hållit tal på, är det så mycket bättre? Mer ansvarsfullt och moget? Jag är inte rasist, jag tycker att folk borde få tycka som dom vill. Tycker du att dom är rasister? Låt rasisterna lyssna då? Varför måste du gå ditt endast för att 'vända Jimmie Åkesson ryggen'. Varför inte börja redan hemma med att vända ryggen? Du behöver inte gå dit?.. För att vända honom ryggen..
Folk är så himla rädd för att bli kallad rasister nu för tiden för folk använder begreppet överdrivet mycket, 'AMEN DU HAR BAKAT EN KAKA MED CHOKLADÖVERDRAG, JÄVLA RASIST'. Alltså snälla lägg ner. Kallar man någon för jävla svartskalle så ja det är rasistiskt, men när man säger mörkhyad så är man nästan rasisk likförbannat. Snart duger det väl inte ens om man säger 'likvärdig individ med annan etnisk bakgrund med samma värde'.
Jag tycker folk daltar med mörkhyade bara för att dom är rädd för att bli kallad rasister.
Men jag är inte rasist, jag hatar alla. Jag hatar människan. Jag hatar samhället. Jag hatar våra värderingar. Jag hatar allt med vår mänskliga civilisation.

Demonstrera emot ni men blanda inte in mig i allt. Jag kommer nog vara där för att lyssna på det han har att säga om han får chansen och vem vill missa partyt hudik ska ställa till med. Nyheterna nästa eller?

 
 
Ingen bild

Christoffer Strömbom

14 maj 2014 10:33

Folk daltar med mörkhyade? Ser det snarare som att man är lika trevlig och snäll mot alla människor som bemöter en likadant.

Metoden funkar ju uppenbarligen då SD faller och oponionsmätningarna. Hörde dessutom att SD-sthlm har lagt upp en tweet där dom tigger pengar.
Vad jag vet så var väl dom emot tiggeri, eller det kanske bara är om personen i fråga är något annat än Nordeuropé.

simu

20 maj 2014 19:38

Vad jag menade med inlägget var att man ska få tycka vad man vill utan att få bli påpucklad för det. Är du anti-rasist okej men visst? Är du rasist okej men visst? Det är ett demokratiskt land och alla får tycka som dom vill men med alla demonstrationerna så är det ju tydligt att man inte får det. Folk är rädda att säga att dom är på SD:s sida för att inte riskera att hamna på sjukan, kan du kalla det demokrati?
Jag säger det igen, jag är inte rasist men tycker att alla borde få ha sina åsikter. Vi lever i demokrati och inte diktatur :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av simu - 24 februari 2015 21:59

Tyvärr så har jag nu kännt att jag velat skaffa en ny blogg och det känns konstigt att lämna den här efter alla år. Jag kommer att ha kvar den här men skriver och håller mig uppdaterad på den nya. www.nouw.com/haggis ...

~

Av simu - 18 januari 2015 23:25


Som ni kanske märkt så har jag tappat suget helt för att blogga. Jag har inget att komma med, känns inte som att jag vill delge mig av något heller. Jag kanske blir bättre på det efter ett tag, ser att det ändå är folk som går in och kollar om jag lä...

Av simu - 29 november 2014 00:49

Under dessa 19 år som levande varelse på denna planet så har jag hört många historier. Från personer som är som pepparkakor. Mjuk deg på insidan medan utsidan är smyckad med förrädisk glasyr. Jag har hört historier som inte är sanna utan som dessa ...

Av simu - 23 november 2014 03:32

Fan vilken skön kväll, allt börjar med att jag sitter hemma, får ett samtal av mister k som leder mig ner till hogges lite sisådär impuls. That's how I like it! Nykter kväll dock, I like that even more. Vart en massa dans till perfekta Smalare än tho...

Av simu - 21 november 2014 12:39

Igår var det din dag, att tiden går så pass fort som den gör är overkligt. Att det redan gått två år sedan du valde att lämna oss, två år.. Overkligt. Hoppas du har det bra där du är nu vad mer finns det att säga. Kommer alltid minnas dig. Vila i f...

Presentation


Hallå jag är en tjej som kallas för Haggis och är 18 år. Jag älskar metal&punk och jag skriver om mitt liv,mina åsikter och allt annat som trillar in i mitt huvud.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards