Alla inlägg under oktober 2013

Av simu - 7 oktober 2013 10:36

Alltid lika 'kul' att råka gå på en glasflaska när man är på väg hem från tåget! (igår asså) Men man har tur att man inte fick nå skärsår trots man hade tygskor på sig. Annars hade man fått gått med det ända vägen hem i typ en halvtimme, hurrey!
Även kul att man börjar bli dålig när man är på väg till skolan imorse på bussen så det känns son att man ska tuppa av och pulsen är skitstark!
Får vara hemma idag så blire till att plugga så gott jag kan.
Nu har jag nyss ätit frukost och ska ta och vila lite innan jag sätter igång med mitt hårda arbete! Hejs på ett tag så hörs vi sen! :)

Av simu - 6 oktober 2013 18:50

Nu sitter jag på tåget hem och tar det lugnt, Elias vela att jag skulle skriva ett inlägg så han hade något att läsa när han kommer hem så Elias det här inlägget är för dig :*<3
Den här helgen har varit asbra och jävligt mysig. Man har fått tagit det lugnt och fått tagit en paus från skolans hektiska dagar och allt pluggande. Så när man kommer hem så får man sätta igång igen och fortsatta med min hemtenta. Men nu så ska jag lyssna lite på musik och kanske kolla tumblr lite och sådär.
Älskar dig Elias! Puss.
Så hejs på ett tag alla :)

Av simu - 6 oktober 2013 13:47

I torsdags åkte jag till Elias för vi hade studiedag på fredagen så han och jag fick lite extra tid tillsammans. Så den här helgen så har vi smått firat att vi varit tsm 1,4 år och vi har typ bara myst. Vi har ätit mycket onyttigt, hyrt roliga filmer, spelat och lite mer saker. Elias visade mig ett nytt spel som heter spore som var faktiskt ganska kul, det är ett revolutionsspel där man börjar som en bakterie i havet och senare utvecklas för att kunna komma upp på vattnet som vi människor gjorde och etc etc.
Kände mig även jäkligt duktig då jag igår ställde mig och gjorde mat.. Ehee pannkaka xD även fast det var glutenfri pulvermix så vart dom okej, jävligt tjock men okej.
Nu ska jag gå och kolla lite när Elias spelar fall out och kanske spela lite jag också, så det får vara allt från mig denna gång. Kanske skriver igen när jag är på väg hem om jag har något intressant på hjärtat. Så hejs på er som läser detta! :)

Även att vi testa ett nytt te, inte det godaste fast man trodde det men jaja.

Av simu - 3 oktober 2013 14:10

Nu sitter jag på tåget upp till Elias och lyssnar på lite skön lugn musik och bara tar det lugnt. Hungrig som bare fan är jag också kan jag lova! Hann inte käka mat på skolan idag för jag måsta hem och hämta några filmer som jag skulle känna tillbaka till hemmakväll innan jag skulle åka och det vart lite snårt med tid så hann inte käka något hemma heller, jippi! -,-'
Nu ska jag checka facebook lite och se om det finns nån social på sms så hejs! :)

Av simu - 2 oktober 2013 19:33

Här kommer en liten uppdatering till mitt förra inlägg! Jag kommer till gympasalen 10 minuter innan vi börjar och det är ingen där, det är kolsvart i lokalen och jag sätter mig och väntar i 20 minuter utifall det skulle komma någon så jag inte skulle behöva ta den skiten att jag inte var där men icke! Så jag åkte till skolan helt i onödan när jag hade kunnat stanna hemma och jobbat med min hemtenta.. Hurrey! Så nu ska jag väll fortsätta med den och kanske gå och träffa Johanna sen. Så det här lilla inlägget får vara allt från mig denna gång, ha det bra alla där ute! :)

Av simu - 2 oktober 2013 14:08

Sitter på skolan och väntar på att min första idrottslektion ska börja så medans jag gör det så leker jag lite med min nya telefon. Det är så jäkla typiskt, jag är egentligen ledig idag men eftersom att jag fick ig i gympa förra året så får jag plugga upp det nu. Det typiska är ju att jag är ledig men ändå måste till skolan. Jippi -.-'
Men man får väll vara positiv och bita i det sura äpplet, jag har ju ändå mig själv att skylla.
Nu ska jag ladda ner lite appar och hålla mig underhållen, så bye!

Presentation


Hallå jag är en tjej som kallas för Haggis och är 18 år. Jag älskar metal&punk och jag skriver om mitt liv,mina åsikter och allt annat som trillar in i mitt huvud.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards